Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Spiritnet virksomheder private foreninger alternative behandlere helserejser

Tarot, englekort, sten & krystaller
Hvordan bruger man stenene ?
Du kan enten have dem i lommen, bære dem som smykke eller sætte dem fast på huden med plaster eller englehud. Bære du stenen direkte på huden, vil du være mere opmærksom på den udvalgte stens tilstedeværelse og arbejde på dig, du vil have din tanke med og dette forstærker processen.
 
Når du vælger at sove med dine sten om natten, skal du være opmærksom på at "sidemanden" også kunne blive påvirket af stenens energi. Du kan evt. programmerer en bjergkrystal til din partner, som beskytter ham/hende og hjælper vedkommende til at sove upåvirket af dit stenvalg.
 
Krystaldrikkeessens er en anden metoden at anvende dine sten på. Læg dine sten ned i et glas vand sammen med en tromlepoleret bjergkrystal, som forstærker virkningen. Lad dem stå natten over. Drik din essens næste morgen, helst før du spiser morgenmad. Energierne fra stenene frigives og optages af vandmolekylerne. Anvend kun tromlepolerede sten til dette formål, og brug kun 1-3 stene til din essens.
 
Når du får nye sten, er det vigtig at du starter med at rense disse.
Dette kan gøres på flere måder. Den bedste er at lade dem ligge natten over i saltet vand og lad dem herefter tørre i direkte sollys. Pas på det er ikke alle sten som tåler vand. Azuritter, kan ikke tåle vand. Den kan du grave direkte ned i jorden, uden urtepotte og tag den op dagen efter, men sørg for det ikke regner når du gør dette.
 
Nå du begynder at bruge sten, vil du finde ud af, at du pludselig bliver fyldt af forskellige energier. Det kan være glæde, spontanitet, overskud, energi, lyst, gode ideer, du vil opdage at dine talenter vil få et puf i den rigtige retning, du vil pludselig kaste dig over noget som du har tænkt på at gøre før, men ikke har været helt klar til. Du vil opdage nye sider af dig selv. Du vil vågne op om morgenen med et mål for dagen og for livet.
Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse med dine sten.
 
Besøg  
067871