Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Spiritnet virksomheder private foreninger alternative behandlere helserejser

Tarot, englekort, sten & krystaller
Velkommen til tarotkortenes fantastiske verden.
 
 kortene som
 Aleister Crowley udtænkte & Lady Frieda Harris tegnede
Der er mange historier om tarot, men det grundlæggende er, Du trækker kortene,  jeg oversætter dem.  Mere hokus pokus er der ikke i det.
 
Alle oplæg laves med respekt for kortene og de anvendes altid etisk korrekt
 
Jeg kan designe oplægene så de passer til din konkrete situation. Eller vi kan holde os til de 57 oplæg jeg er uddannet i.
 
 

De 78 tarotkort

Et Tarotsæt består af 78 tarotkort opdelt i den store arkana, der består af 22 kort, som siges at være symbol for 22 prøvelser et menneske skal igennem for at opnå indsigt og forståelse af sig selv og universets sammenhæng. Hofkortene, der består af 16 kort, som henviser til personer, der er vigtige i vort liv og hvad vi ønsker at beherske. Og endelig den lille arkana, der består af 40 kort. Den lille arkana er igen inddelt i fire kategorier - Stokke, Bægre, Sværd og Mønter - som hver repræsenterer forskellige aspekter af personligheden.

Hofkortene

Hofkortene, der også kaldes de kongelige symboler er 16 kort, der demonstrerer mesterskab på forskellige bevidsthedsniveauer. Hvis et hofkort trækkes viser det at mesterskab på et vist niveau er blevet realiseret og er aktuel i den pågældende situation. Hofkortets serie viser på hvilket bevidsthedsniveau mesterskabet p.t. finder sted eller demonstreres.
 

Den lille Arkana

Den lille Arkana består af 40 kort, inddelt i de fire kategorier; Stokke, Bægre, Sværd og Mønter. Hver af de fire kategorier består af 10 kort, der repræsenterer forskellige aspekter af personligheden.

  • Sværdene repræsenterer det mentale plan. De afspejler vores spirituelle og mentale tilstande.
  • Bægrene repræsenterer det emotionelle plan. De afspejler vor indre, emotionelle virkelighed.
  • Stokkene repræsenterer det åndelige plan. De afspejler vor intuition, indsigt, Selvet. identiteten.
  • Mønterne repræsenterer det fysiske plan. De henviser til det ydre, økonomi, kroppen, helbred, ernæring m.v.
 
Lad os se hvad de har at fortælle dig
 
 
Besøg  
068283